goi-goi

Llar D' Infants Goi Goi

Carrer del Consell de Cent 405 Ppal. 1º, 2º 08009 Eixample Barcelona
93 265 26 07
Escriu-nos

Guarderia per a nens de 4 mesos a 3 anys en l'Eixample

Jugar, créixer, gaudir, ensenyar, parlar, dibuixar, riure... En Llar D' Infants Goi- Goi som una guarderia infantil bilingüe per a nens de 4 mesos a 3 anys en l'Eixample on el més important és que els nens aprenguin jugant. El nostre mètode d'ensenyament es basa en la pedagogia activa i gairebé 40 anys d'experiència ens avalen.

Veuen a veure'ns i conèixer les nostres instal·lacions! Estarem encantats d'atendre't. Disposem d'espais amplis i saludables. Entorns lluminosos perquè els més petits se sentin segurs i còmodes. Comptem amb 3 aules d'activitats, un menjador i cuina pròpia i dos patis d'esbarjo per als seus jocs.

El nostre objectiu és que tant els nens com les famílies concebin la nostra guarderia com un lloc on se sentin volguts que a més sigui una prolongació de la seva llar.

Comptem amb un equip educatiu professional que fomenta una educació basada en el respecte a si mateixos i als altres. Per això, treballem amb grups reduïts per poder oferir-los l'atenció personalitzada que necessiten. Així, modifiquem el plantejament pedagògic en funció de les seves necessitats.

Afecte, comprensió i estímul és el que mai els faltarà als nens en la nostra guarderia. Ambientem els espais segons l'època de l'any i celebrem els aniversaris de tots. Carnestoltes, Nadal, l'arribada de la tardor, els ous de Pasqua... Per a nosaltres és molt important estimular als nens.

T'esperem!

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied